Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Cambridge dieet

Het Cambridge dieet is in de jaren zeventig ontwikkeld door dr. Alan Howard, voedingswetenschapper aan de Cambridge universiteit in Engeland. Het Cambridge dieet is het best en meest geteste dieet ooit en wordt wereldwijd in 24 landen verkocht.

Het dieet biedt een totaalvoeding in de vorm van shakes, soepen en repen, met gevarieerde smaken. U krijgt hiermee alle benodigde voedingsstoffen binnen, inclusief vitaminen en mineralen. Het dieet vervangt uw gewone maaltijden. U hoeft dus zelf geen maaltijden samen te stellen, of calorieën te tellen.

De sleutel is het lage percentage koolhydraten. Omdat u bewust minder koolhydraten binnenkrijgt dan u strikt gezien nodig heeft, gaat uw lichaam zelf op zoek naar zijn eigen reserves. Wanneer deze op zijn, wordt de volgende energieleverancier in uw lichaam aangesproken: uw overtollige vet! Ongeveer drie dagen na het begin van het dieet start uw vetverbranding, ook wel 'milde ketose' genoemd. Dit is een medisch volkomen verantwoorde en effectieve manier om snel gewicht te verliezen.

Het Cambridge dieet omvat in totaal vier fasen, die samen leiden tot succes. Deze fasen zijn: voorbereiding, afvallen, afbouwen en gewichtsbeheersing. Al deze fasen doorloopt u met de hulp van een ervaren consulent. Het dieet is niet vrij in de winkels verkrijgbaar, omdat de begeleiding door de consulenten één van de pijlers onder het succes is.

De kosten voor een dieetweek bedragen nog geen 50 euro. Dat is in verhouding tot andere diëten, geen hoog bedrag. Omgerekend kost een gemiddelde Cambridge maaltijd zelfs minder dan een broodje gezond bij een lunchroom en het smaakt bovendien zeker zo goed. Want ook daarin schuilt de kracht van dit dieet: door het gevarieerde aanbod, met in totaal vijftien smaken, is het voor iedereen goed vol te houden.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

978 volgers